• Start
 • Zakelijk
 • Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen

Ook voor uw zakelijke verzekeringen kunt u bij Timmermans Verzekeringen terecht. Als ondernemer heeft u vaak veel geïnvesteerd in uw bedrijf, zowel financieel als emotioneel. U probeert uw zaken zo goed mogelijk te doen zoals een positief bedrijfsresultaat, klanttevredenheid, gemotiveerd personeel etc.

Helaas loopt uw onderneming bedrijf heel wat risico’s: Afnemers die niet betalen, leveranciers die niet of te laat leveren, brand, storm, inbraak, ongevallen, aansprakelijkheid etc. In het ergste geval loopt de continuïteit van uw onderneming gevaar.

Bij zakelijke verzekeringen kunt u denken aan diverse schadeverzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering (AVB), gebouwenverzekering, inventaris-/goederenverzekering, verzuimverzekering en cyberriskverzekering. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Ook andere verzekeringen, zoals een zorgverzekering voor de zelfstandig ondernemer en eventuele mee te verzekeren gezinsleden, behoren tot de mogelijkheden

Risico’s onderkennen, beheersen en overdragen

Een van uw taken als ondernemer, naast de dingen die hierboven al zijn genoemd, is om risico’s te onderkennen, te beheersen en waar nodig en waar mogelijk over te dragen. Onze adviseurs kunnen daarin een actieve rol spelen, door samen met u te kijken naar de risico’s die u loopt en een oplossing te vinden om de negatieve gevolgen van belangrijke risico’s te verminderen.

Maatwerk

Wij kijken naar uw wensen en behoefte en bieden zo een maatwerk verzekeringsoplossing.

Interesse of een vraag over hoe wij uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Timmermans Verzekeringen Logo

  • Adres

   Mathildastraat 48
   4901 HC Oosterhout
   Nederland

   0162-427528
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma – Vr: 08:30 – 17:00

   Social Media