• Start
 • Particulier
 • Reisverzekering

Reisverzekering

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor onverwachte en vaak vervelende extra kosten op vakantie. In het buitenland kunt u tijdens een reis of vakantie namelijk onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Denk aan extra vervoerskosten voor een verplichte terugkeer naar Nederland, kosten door diefstal, voor zoekgeraakte bagage of andere schades. Op dit soort momenten is het fijn om te weten dat uw reisverzekering de kosten dekt. Welke kosten er worden gedekt met een reisverzekering, hoe u de reisverzekering vergelijkt en nog meer handige informatie over de reisverzekering vertellen wij uw graag.

Wat houdt het in?

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf.

Zonder reisverzekering kunt u voor hoge onvoorziene kosten komen te staan tijdens de reis. Met een reisverzekering bent u standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kunt u zelf de dekkingen selecteren die u belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten.

Een reisverzekering gaat verder dan uitsluitend een dekking voor uw reisbagage. Als u tijdens de reis ziek wordt of een ongeval krijgt, kunt u genoodzaakt zijn om extra kosten te maken. Denk aan extra verblijfskosten, reiskosten of speciaal (medisch) vervoer terug naar Nederland. Wanneer u bijvoorbeeld eerder naar huis moet dan verwacht, is het vaak noodzakelijk om extra kosten te maken. Of u kan geconfronteerd worden met hoge medische kosten in het buitenland, die door een reisverzekering gedekt kunnen worden.

Doorlopende Reisverzekering

Gaat u regelmatig op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering geschikt. Een voordeel is dat u het hele jaar door goed verzekerd bent. Niet alleen als u op vakantie gaat, maar ook als je een lang weekend over de grens verblijft.

Bent u benieuwd wat het kost om uw korte en/of doorlopende reis te verzekeren? Of wilt u direct een korte of doorlopende reis afsluiten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Timmermans Verzekeringen Logo

  • Adres

   Mathildastraat 48
   4901 HC Oosterhout
   Nederland

   0162-427528
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma – Vr: 08:30 – 17:00

   Social Media