• Start
 • Particulier
 • Brommer & Scooter Verzekering

Brommer & Scooter Verzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA):

Iedere eigenaar van een scooter in Nederland is verplicht om een scooterverzekering af te sluiten. De verplichte WA scooterverzekering dekt u tegen een schade aan het voertuig, lichaam of bezittingen van anderen. De WA scooterverzekering dekt u niet tegen schade aan uw eigen scooter. Veel verzekeraars raden aan om minimaal een WA beperkt casco scooterverzekering af te sluiten. Scooters zijn populaire voertuigen en hierdoor diefstalgevoelig. Met een WA beperkt casco scooterverzekering is uw scooter ook tegen diefstal verzekerd.

WA beperkt casco scooterverzekering

Bij een WA beperkt casco scooterverzekering bent u net als bij de WA scooterverzekering verzekert tegen schade aan het voertuig, lichaam of de bezittingen van anderen. Daarnaast bent u met de WA beperkt casco scooterverzekering ook verzekert tegen diefstal, brand en storm. Indien er sprake is van diefstal van uw scooter krijgt u bij een WA beperkt casco scooterverzekering de dagwaarde van uw scooter vergoed.

All risk scooterverzekering

Met de all risk scooterverzekering bent u niet alleen tegen schade aan het voortuig, lichaam of de bezittingen van anderen gedekt maar ook tegen brand, dieftal, storm en zelfs ongelukken als botsingen, omslaan, slippen en het van de weg raken. Met de all risk scooterverzekering bent u dus tegen dezelfde gebeurtenissen als een WA en WA beperkt casco scooterverzekering verzekert maar ook tegen schade aan uw scooter door uw eigen toedoen zoals wanneer u een aanrijding veroorzaakt of van de weg afraakt. De meeste bezitters van een nieuwe scooter of scooter jonger dan drie jaar sluiten een all risk scooterverzekering af.

Timmermans Verzekeringen Logo

  • Adres

   Mathildastraat 48
   4901 HC Oosterhout
   Nederland

   0162-427528
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma – Vr: 08:30 – 17:00

   Social Media