• Start
 • Particulier
 • Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Na een overlijden moet er veel worden geregeld. En gelukkig kan vandaag de dag een uitvaart veelal naar eigen inzicht worden ingevuld. Om u geen zorgen hoeven te maken over de financiële kant hiervan kunt u zich laten informeren over een Uitvaartkostenverzekering bij Timmermans Verzekeringen.

De Uitvaartkostenverzekeringen die Timmermans Verzekeringen u aan biedt ,is een maatwerkoplossing voor alle gewenste situaties. Of u nu alleen bent of een gezin hebt, kiest voor een vast bedrag of een bedrag dat jaarlijks stijgt, het kan allemaal. Na een overlijden volgt een snelle uitkering aan de nabestaanden. Die hebben daarmee een maximale keuzevrijheid voor het laten verzorgen van de uitvaart.

 

Uitvaartkosten uitstekend gedekt

De kosten van een uitvaart zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Daarom kent het UitvaartkostenPlan een stijgend verzekerd bedrag door een solide winstregeling, zonder dat de premie jaarlijks omhoog gaat. Het gehele bedrag wordt uitgekeerd, ook als het verzekerd bedrag hoger is dan de uiteindelijke kosten van een uitvaart.

 

Extra voorzieningen voor nabestaanden

U bent volledig vrij in de keuze van het verzekerde bedrag per gezinslid. En wanneer één van de verzekerde ouders komt te overlijden is voor de verzekerde kinderen tot hun 18e jaar en voor de verzekerde partner geen premie meer verschuldigd.

 

Alle zorg uit handen

Op de polis staat een telefoonnummer van de meldcentrale van NabestaandenZorg die altijd bereikbaar is. Een erkende en gerenommeerde uitvaartondernemer neemt dan snel contact op met de nabestaanden. In goed overleg met hen regelt hij of zij in detail de uitvaart.

 

Wat betekent Timmermans Verzekeringen UitvaartZorg nog meer voor u?

Uw uitvaartkosten zijn uitstekend gedekt tegen een aantrekkelijke premie, waarbij uw kinderen tot hun 18e jaar gratis zijn meeverzekerd. Wanneer beide partners zijn verzekerd op één polis, is er na het overlijden van één van hen voor de achterblijvende partner een vrijstelling van premiebetaling.

 

Volledige vrijheid voor persoonlijke invulling

U kunt zelf bepalen hoe uw eigen UitvaartZorg polis wordt samengesteld. De UitvaartZorg is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen die gecombineerd kunnen worden op één polis.

 

UitvaartZorg kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 • UitvaartZorg Basis: voor alle gebruikelijke wensen
 • UitvaartZorg Aanvullend: voor specifieke persoonlijke wensen
 • UitvaartZorg Monument: voor de aanschaf van een gedenksteen
Timmermans Verzekeringen Logo

  • Adres

   Mathildastraat 48
   4901 HC Oosterhout
   Nederland

   0162-427528
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma – Vr: 08:30 – 17:00

   Social Media