woensdag, 14 oktober 2020 08:13

Coronamaatregelen en de gevolgen voor u als klant

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 Het kan u niet ontgaan zijn. De nieuwe maatregelen ingaande die genomen zijn om een snelle verspreiding van het Corona-virus (Covid-19) tegen te gaan, zijn behoorlijk ingrijpend.

Timmermans Verzekeringen BV is nog "gewoon" geopend en samen met onze medewerkers blijven wij u van dienst.

Belangrijke zaken daarbij zijn het regelmatig handenwassen door de aanwezige medewerkers, het hanteren van 1,5 meter afstand tussen de klanten/bezoekers en de mondkapjesverplichting voor bezoekers.

 

Wat merkt u daar als klant van?

Hebt u gezondheidsklachten?

Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op via 0162-427528. Dan zal in overleg met u gekeken worden naar de mogelijkheden die er zijn. Ook als u twijfelt verzoek ik u contact op te nemen. Soms is het ook mogelijk om telefonisch of via een video-gesprek contact te hebben.

Bent u onlangs in een gebied geweest waar code oranje of rood voor geldt?

Neem dan contact op met mijn kantoor en verplaats uw afspraak als uw afspraak binnen een periode van 11 dagen na terugkomst uit een dergelijk gebied valt.

 

Wie is waar welkom?

Alleen als u vooraf een afspraak hebt gemaakt bent u welkom op ons kantoor.

 

 • Bent u zelf slecht ter been en/of hebt u iemand die u komt brengen? Beperk dat dan ook tot maximaal één persoon die met u meekomt. Let wel: diegene mag niet aanwezig zijn bij het gesprek met onze medewerker(s)
 • Derhalve verzoeken wij ook iedereen om niet naar ons kantoor te komen als het niet echt nodig is.
 • Leveranciers kunnen, tenzij er vooraf andere afspraken zijn gemaakt, hun bestelling plaatsen in de entreehal op de begane grond.
 • Onaangekondigd/spontaan bezoek kan zich in de entreehal melden via de deurbel. Op dat moment zal gekeken worden of u toegelaten kan worden tot ons kantoor of dat er een afspraak gemaakt moet worden. ( thans 1 spreekkamer beschikbaar om de richtlijn van het RIVM te volgen voor u en onze medewerkers )

 

Aanmelden bij toegangsdeur

De toegangsdeur in de hal is gesloten. U kunt zich melden via de deurbel. Als u een afspraak hebt, zal de deur op afstand geopend worden.

Bij het melden bij onze balie blijft u op gepaste afstand van onze medewerkers.

Om te voorkomen dat de medewerkers op een kortere afstand dan 1,5 meter van u moeten komen, kunnen wij u op dit moment geen koffie of thee aanbieden als u op bezoek komt.

 

Handen schudden, afstand houden en mondkapje verplicht

 •  Aan bezoekers van het kantoor zal geen hand gegeven worden. Ook wordt verzocht om 1,5 meter afstand te houden.
 • In de wachtruimte en bij de receptie stellen wij het gebruik van een mondkapje verplicht. Het mondkapje neemt u na afloop van uw bezoek mee.
 • Ook zullen de stoelen aan de tafel in de spreekkamer verder uit elkaar staan. Het verzoek is om de ruimte tussen de stoelen te respecteren.
 • Om ervoor te zorgen dat medewerkers ook zo veel mogelijk afstand kunnen houden, zal er geen koffie of thee aangeboden worden.
 • Dat gebeurt niet om onbeschoft te zijn, maar uit bescherming van de andere, soms oudere of zwakkere, klanten.

 

Bereikbaarheid

Een deel van de medewerkers werkt wellicht (meer) thuis dan voorheen. De thuiswerkende medewerkers hebben alle faciliteiten tot hun beschikking en zijn in beginsel ook telefonisch bereikbaar. Het kan echter zijn dat de medewerker die u wilt spreken niet op kantoor aanwezig is en telefonisch niet bereikbaar is. Uiteraard zal dan een bericht achtergelaten worden en zal contact met u gezocht worden.

 

Contante betaling

Contante betalingen worden op dit moment niet aangenomen. Een betaling kan óf vooraf per bankoverschrijving.

 

Laatste stand van zaken

Op dit deel van de website zal de laatste stand van zaken worden geplaatst. Ik raad u aan om deze site in de gaten te houden. Ook via de social media kanalen zullen wijzigen worden gecommuniceerd.

Wij hopen op uw begrip voor het eventuele ongemak en u snel weer met open deuren en koffie of thee te kunnen ontvangen.

 

 

 

    

Gelezen: 406 keer Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2020 09:38
Timmermans Verzekeringen Logo

  • Adres

   Mathildastraat 48
   4901 HC Oosterhout
   Nederland

   0162-427528
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma – Vr: 08:30 – 17:00

   Social Media